KIA Carens
KIA Carens

KIA CARENS

Ki gondolta volna, hogy egyszer ilyen lenyűgöző járművek születhetnek az egyterűek kategóriájában? Az új Kia Carens nem csak helykínálatában és sokoldalúságában kínál felülmúlhatatlant: minden porcikája lenyűgöző, a divatos xenon fényszóróktól kezdve a merész, vízszintes tájolású hátsó lámpatestekig, amelyek mellesleg a legmodernebb LED technológiát alkalmazzák.

A sokoldalúság az egyterűek ismérve, természetes tehát, hogy az új Kia Carens bőséges helykínálattal, rugalmasan variálható üléselrendezéssel és ötletes tárolási megoldásokkal kényeztet. A Carens azonban nem éri be ennyivel, és váratlanul lenyűgöző megjelenéssel koronázza meg praktikumát.

Az egyterűek sokoldalú járművek. A Carens belterének minden centiméterét ötletesen hasznosítja, így egyszerre tágas és jól variálható. Létezik azonban egy aspektusa, amely a szem számára láthatatlan: az autóból áradó különleges, barátságos hangulat, amely egyszerű egyterűnél sokkal többé teszi.

A hívogató belteret még csábítóbbá teszi a Kia Carens rendelhető, elektromos mozgatású panoráma napfényteteje. A tető teljes felületét kitöltő, hatalmas ablakon keresztül bőségesen árad az utastérbe a természetes napfény és a friss levegő.

Egyterű, amit öröm vezetni? Pontosan ezt a feladatot tűzték maguk elé mérnökeink, amikor megtervezték az autó ergonomikus műszerfalát. A kényelmes használat, ösztönös, könnyed működtetést célzó kezelőfelület bővelkedik a modern részletekben. A szélvédő mélyre húzott töve és a szélesen ívelő műszerfal kiváló kilátást biztosít.

Akár öt, akár hétüléses kivitelben választja, az új Carens belső tere számtalan módon átrendezhető, így utasait és csomagjait mindig a pillanatnyi igények szerint helyezheti el. A fokozott kényelem érdekében a második üléssor szélső üléseit beszállást könnyítő funkcióval láttuk el. Elég meghúzni egy kart, és az ülés előre siklik, kényelmes hozzáférést nyújtva a harmadik sorhoz.

A praktikum és a szépség találkozása. Az utastérben mindenütt puha tapintású anyagokkal és krómozott részletekkel találkozunk, amelyek a minőségi kárpitokkal különösen stílusos, harmonikus színvilágú környezetet teremtenek. A divatos, ám visszafogott fekete-bézs kombinációból csak úgy sugárzik a mértékletes elegancia.

A fekete beltér merész, modern megjelenést kölcsönöz az autónak. Alapkivitelű szövet vagy opciós bőrkárpitozással, valamint azzal harmonizáló, puha tapintású felületekkel választható.

Akár öt, akár hétüléses kivitelben választja, az új Carens belső tere számtalan módon átrendezhető, így utasait és csomagjait mindig a pillanatnyi igények szerint helyezheti el. A három hátsó ülés külön-külön ledönthető.

Tágas csomagtér A második üléssor két szélső ülése előre tolható, ami kényelmes hozzáférést biztosít a leghátsó ülésekhez. A második és harmadik üléssort egyaránt lehajtva a Kia Carens csomagtartója elismerésre méltó 1650 literes lesz. Csomagtérroló A roló megakadályozza, hogy kíváncsi tekintetek fürkésszék csomagjait. Felhajtható tálca A második soron utazók számára a vezető- és az első utasülés háttámlájára rögzített, pohártartóval kiegészített, felhajtható tálca teszi még kellemesebbé az utazást. Tárolóhely a csomagtérpadló alatt A Carens hátuljában, a padló alatt kialakított, tágas rekesz ideális az apró tárgyak rendezett elhelyezésére (csak ötszemélyes kivitelben). Csomagtérroló tárolóhely Használaton kívül a csomagtér takarórolója kiemelhető és ebben a rekeszben tárolható. Hűthető kesztyűtartó A nyolcliteres kesztyűtartó hűthető, ami kapóra jön, ha hosszabb utazások alkalmával üdítőitalokat vagy romlandó árut szeretnénk magunkkal vinni. Tálca a padlóban Láb alatt az apróságok: tárolórekesz a második üléssor előtt a padlóba süllyesztve. Padlókonzol Két pohár vagy üdítős doboz számára nyújt biztonságos, kézre eső helyet. A középkonzol alatti tálca és a könyöklő alatti, tágas tárolórekesz tökéletesen alkalmas a személyes tárgyak elhelyezésére.


Galéria

Letölthető árlista, prospektus és műszaki adatok