KIA Optima
KIA Optima

Káprázatos LED-fények.

A KIA Optima korszerü világítását még magasabb szintre emelik a felületsugárzó hátsó LED-diódák, míg a 4 pontos elsö LED-ködlámpák és a nappali LED-kíséröfények sportos kisugárzást adnak az autónak.

Kifinomult utastér

Ugyanennyire lenyügözö a KIA Optima belsö tere is: a magasfényü, szatén kárpit elegáns, modern érzetet kelt, miközben sportossá teszik a fém pedálok és az új, D-formájú kormánykerék.

Kövesd a fejlödést

Az új KIA Optima intelligens rendszerei eggyé válnak a vezetö környezetével. Már a vezérlöegységek ésszerü elhelyezése is maximális kontrollt és kényelmet biztosít.

Intelligens Parkolássegítö Rendszer

Zseniális technológia parkol helyetted. A rendszer érzékeli a megfelelö (párhuzamos) parkolóhelyet, kormányoz, illetve felméri az elöl és hátul álló autók távolságát. Csak a sebességre és váltásra kell figyelned.

Extra méretü müszerfali kijelzö

Mindig képben: teljesen megújult, még nagyobb felbontású 4.3 colos TFT LCD-kijelzöjén nappal is tökéletesen olvasható minden hasznos információ a szervizemlékeztetötöl a fedélzeti számítógép adataiig.

Ésszerü extrák minden napra

A KIA Optimában minden a kényelmet és az örömteli utazást szolgálja. A teljes utastér kifinomult, bársonyos felületei, a müszerfal ergonómiai dizájnja vagy a számtalan rejtett extra csak a kezdet.

Tolatókamera

A tolatókamerának hála a hátramenet sosem volt egyszerübb és biztonságosabb: a 4.3 colos TFT LCD-kijelzön az autó mögött is mindent tökéletesen láthatsz. Minimalizáld a ráhajtás veszélyét anélkül, hogy forgolódnod kéne!

Panoráma napfénytető

Friss levegöre van szükséged az úton? Vagy csak nyári hangulatra? A panoráma napfénytetö mindkét üléssor fölött megnyitja a KIA Optima terét, egyetlen gombnyomásra.

Intelligens kulcs

A kulcsok keresgélése annyira régimódi. Intelligens kulccsal a zsebben vagy a táskában a KIA Optima megismeri a tulajdonosát. A nyitáshoz nyomd meg a kilincsbe rejtett gombot, majd érintsd meg az Engine Start/Stop gombot az indításhoz.

Megbízható védelem

Elsödleges célkitüzésünk az utasok épségének megörzése. Amellett, hogy a KIA Optima felépítése teljes körü védelmet nyújt, az intelligens biztonsági felszerelés maximális kontrollt biztosít még nehéz útviszonyok esetén is.

Holttér-figyelö (BSD)

Az Optima lökhárítójába rejtett szenzorok jelzik a túlságosan közel került tárgyakat. A hátsó keresztforgalmat jelzö rendszer ezt a radart egészíti ki az autó mögötti mozgások érzékelésével, amikor például kitolatsz egy parkolóból.

Sávelhagyásra Figyelmeztetö Rendszer

Bármi elterelheti a vezetö figyelmét egy pillanat alatt. A beépített sávelhagyásra figyelmeztetö rendszer életmentö lehet ilyenkor: monitorozza az utat, és audiovizuális jelzést ad, amint az autó kitérne a sávból.


Galéria

Letölthető árlista, prospektus és műszaki adatok

LETÖLTÉS