KIA Sportage
KIA Sportage

KIA Sportage

 

 

A negyedik generációs Kia Sportage most debütál világszerte, 2016 februárjától pedig az európai forgalomban is elérhető.

 

A Kia elsőszámú SUV-ja vonzó, teljesen megújult belső és külső dizájnnal, számos innovatív technológiai megoldással és kiemelkedő minőséggel jelentkezik. Európai tervezőcsapatunk célja a még lenyűgözőbb, még ragyogóbb Sportage megalkotása volt. Az új Kia Sportage tetőtől talpig előremutató és kifinomult - a jellegzetes dizájntól és az utastér minőségétől kezdve - mely magába foglalja a fejlett kényelmet, biztonságot és kapcsolódást - az új, továbbejlesztett motorokig és váltókig, melyek mind a hatékonyság és a teljesítmény növelését szolgálják. Ráadásul a Sportage már GT line felszereltséggel is elérhető. Az alapmodell változatosságát megőrizve, azoknak terveztük, akik még sportosabb megjelenésre és vezetési élményre vágynak.

 

RAGYOGÓ KÜLSŐ DESIGN ÉS MAGAS MINŐSÉGŰ UTASTÉR

 

Nemcsak látni fogja a különbséget, hanem érezni is.

 

A jellegzetes külső kialakítás tiszteletet parancsoló profilt, dinamikus megjelenést, illetve merész első és hátsó designt kölcsönöz az autónak. A gondosan kialakított motorháztető a jellegzetes Kia hűtőráccsal összetéveszthetetlen sportosságot eredményez. A formás hátsó lámpák garantálják a kifinomult stílus.

 

A puha érintésű alapanyagoknak, a csúcsminőségű kivitelezésnek és a részletekre fordított gondos figyelemnek köszönhetően a vadonatúj Kia Sportage utastere pont olyan kényelmes, ahogy azt elképzeli. A stílusos ülésektől az utastérben használt prémium minőségű anyagokig mindennel arra törekedtünk, hogy otthon érezze magát.

 

KÉNYELMI ÉS TECHNOLÓGIAI MEGOLDÁSOK, AMELYEKET IMÁDNI FOG!

 

Élvezze a technika legújabb vívmányait az új Kia Sportage-ben.

 

Intelligens Parkolássegítő Rendszer

 

A városi parkolás mostantól nem okoz stresszt, sőt, még élvezni is fogja. Az Intelligens Parkolássegítő Rendszer nemcsak segít az autó merőleges vagy párhuzamos parkolásában, de párhuzamos helyről még a kiállásnál is asszisztál a praktikus kimanőverező funkció bekapcsolásával.

 

Intelligens Csomagtartó Rendszer

 

Imádni fogja az Intelligens Csomagtartó Rendszert - különösen, amikor tele van a keze csomagokkal, hiszen lehetővé teszi a csomagtartó kéznélküli nyitását. Elég megközelítenie az autót, megállni az érzékelő zónában 3 másodpercig és a csomagtartó ajtaja automatikusan felnyílik.

 

Autonóm Vészfékező Rendszer

 

Az új Kia Sportagenál különösen nagy hangsúlyt fektettünk a biztonságra. Az Autonóm Vészfékezési Rendszer érzékeli az előző járműveket és az előtte áthaladó gyalogosokat is. Szenzorok és egy kamera használatával feltérképezi az autók közelségét és sebességét, majd ha szükséges figyelmezteti a sofőrt egy esetleges ütközés veszélyére. Ha a sofőr nem reagál, a gépkocsi automatikusan fékezni kezd, hogy elkerülje vagy enyhítse az ütközést.

 

Holttér Figyelő Rendszer

 

Ennek a funkciónak köszönhetően nem fogják kellemetlen meglepetések érni az utakon. A Holttér Figyelő Rendszer radarjai folyamatosan monitorozzák az autó holtterét és az oldalsó visszapillantó tükörben megjelenő, felvillanó fénnyel figyelmeztetik Önt a holttérbe kerülő autókra.

 

Kia 8coll-os érintőképernyős Navigációs Rendszer online szolgáltatásokkal

 

Új navigációs rendszerünk a Kia Kapcsolódási Szolgáltatásokkal - melyet a TomTom Live Services biztosít - a megbízható útbaigazítást a pontosság és a tökély következő szintjére emeli. Lehetővé teszi, hogy kapcsolatban maradjon a külvilággal, és minden eddiginél több praktikus információval szolgál: iránymutatás, valós idejű forgalmi információk, sebességkorlátozások, helyi látványosságok, időjárás és még ennél is több. Az alapfelszereltséghez tartozó fedélzeti navigációs rendszer 7 évre szóló térképfrissítéseket tartalmaz.

 

 Galéria

Letölthető árlista, prospektus és műszaki adatok

LETÖLTÉS